Colku-virksomheden optrådte i den 22./23. Shenzhen International Smart Travel, Automobile Modification and Automobile Service Industry Ecological Expo

Shenzhen, Kina – Colku, en førende virksomhed i den mobile køleindustri, deltog for nylig i den højprofilerede 22./23. Shenzhen International Smart Travel, Automobile Modification og Automobile Service Industry Ecological Expo. Udstillingen finder sted på stedet i 2023 og viser Colkus udvalg af produkter, herunder state-of-the-artcamping køleskabe, transportable telt klimaanlæg,bærbare køleskabeogparkering klimaanlæg . Colku, som fokuserer på innovation og praktisk, stjal showet og viste det banebrydende bilkøleskab specielt udviklet til LI AUTO L8-modeller og BYD Han-modeller.2023_03_02_16_20_IMG_3019

I 23 år har virksomheden Colku været engageret i forskning, udvikling og fremstilling af mobile og udendørs køleprodukter. Dets brede udvalg af produkter er meget brugt i biler, yachter, lastbiler, udendørs campingscener og endda hjem. Colku, der er kendt for sin forpligtelse til kvalitet og effektivitet, er blevet en brancheførende leverandør.

Et af højdepunkterne ved Shenzhen International Smart Mobility Expo er bilkøleskabet, der er specielt bygget til Li Auto L8-modellen, og dette samarbejde viser Colkus vilje til at imødekomme kundernes unikke behov. Li Auto L8 bilkøleskab opfylder opbevaringsbehovene hos den moderne rejsende med sit slanke design og avancerede funktioner. Køleskabet passer problemfrit ind i bilens interiør og sikrer, at brugerne kan nyde iskolde drikkevarer, snacks og endda frisk mad, mens de er på farten. Colkus partnerskab med Li Auto L8 viser deres oprigtige engagement i at forbedre rejseoplevelsen.

Derudover lancerede Colku også et dedikeret bilkøleskab specielt designet til BYD Han-modeller. BYD Han er et kendt mærke i bilindustrien, og Colkus eksklusive køleskab til denne model har yderligere konsolideret BYD Hans position som pioner inden for mobil køling. Køleskabet er bærbart og kompakt, hvilket passer perfekt til BYD Hans fokus på innovation og bæredygtig udvikling. Med den bærbare airconditionfunktion og inverterens energibesparende teknologi giver køleskabet op til 1000W effektiv køling, samtidig med at strømforbruget reduceres markant. Dens lille fodaftryk gør den til en alsidig ledsager til ethvert udendørs eventyr eller daglig pendling.

2023_03_03_10_07_IMG_3100

På udstillingsstedet interagerede repræsentanter for Colku aktivt med kunder, talte frit og demonstrerede menneskeorienterede tjenester. Besøgende var i stand til selv at se den enestående kvalitet og opmærksomhed på detaljer, som Colku tilfører sine produkter. Det entusiastiske team forklarer funktionerne og fordelene ved hvert produkt og understreger deres engagement i kundetilfredshed.

Den 22./23. Shenzhen International Smart Travel, Automobile Modification and Automobile Service Industry Ecological Expo gav Kecuo en platform til at vise innovative produkter og kommunikere med kunder. Gennem deres deltagelse har Colku yderligere cementeret sit ry som banebrydende inden for den mobile køleindustri. Da de fortsætter med at udvide deres produktlinje og imødekomme forbrugernes skiftende behov, er Colku Corporation fortsat forpligtet til at levere overlegen kvalitet og praktiske løsninger til mobil køling.

IMG_3716

 


Indlægstid: Jul-06-2023
Efterlad dig besked