Colku-hovedkvarterets udflytning Tillykke

Den 26. april 2023 slog Colku Electric Appliance Co., Ltd. sig ned i Sanshui CBD, Foshan City. Housewarming-scenen var meget livlig, og alle kolleger fra virksomheden kom for at fejre. Derudover modtog Colku også lykønskningsgaver fra forskellige mærkesamarbejdsvirksomheder.

wps_doc_0

Sanshui CBD, Foshan City er et stjernet industrielt projekt i Sanshui District, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina. Det har bygget en 180 meter superhøj kontorbygning, som er blevet den højeste bygning i Sanshui District og betragtes som et nyt økonomisk vartegn for Sanshui District. Projektet er opført som et centralt byggeprojekt i Guangdong-provinsen i 2021 og vil fokusere på virksomhedens hovedkvarters økonomiske centrum og finansiel innovationsservicebase.

wps_doc_1

Blandt dem, som en nyligt etableret national højteknologisk virksomhed, dækker Colku et areal på omkring 1.000 kvadratmeter og har flere kontorer såsom indenlandsk salgsafdeling, udenrigshandelsafdeling, kundeserviceafdeling, live-udsendelsesrum, produktudstillingsområde, konference værelse og lounge.

Colku er forpligtet til at forbedre arbejdsmiljøet, øge medarbejdernes effektivitet og produktivitet og give kunderne bedre produkter og tjenester.

wps_doc_2 wps_doc_3

På stedet for Colkus flyttebegivenhed afholdt Colkus seniorledere afsløringsceremonien, som symboliserede, at virksomheden vil hellige sig forskellige opgaver med et nyt udseende.

wps_doc_4 wps_doc_5

Colku housewarming-fejringen er nået til en vellykket afslutning, og jeg vil gerne takke brandpartnerne igen for deres tilstedeværelse.

wps_doc_6

Baseret på et nyt udgangspunkt og skridt fremad på en ny rejse, vil Colku starte igen med en ny attitude!


Indlægstid: maj-04-2023
Efterlad dig besked