Hvorfor langdistancelastbilchauffører henvender sig til parkeringsklimaanlæg

Med den fortsatte udvikling af langdistancetransportindustrien nævnte mange lastbilchauffører, at i tropiske områder kan deres originale klimaanlæg til køretøjer ikke give en passende temperatur. Under hvileprocessen er det ofte svært at hvile på grund af overdreven støj, hvilket kræver ekstra hvile og fysisk stress. Ubehaget gør transporteffektiviteten lavere. I modsætning til det originale klimaanlæg til køretøjer kan lastbilparkeringsklimaanlægget perfekt løse dette problem. Det adskiller sig væsentligt fra det traditionelle originale køretøjs klimaanlæg i mange aspekter. Disse forskelle forbedrer ikke kun førerens komfort ved parkering og hvile, men bidrager også til energibesparelse og miljøbeskyttelse.

Sammenlignet med originalenparkering klimaanlæg system, den største fordel ved parkeringsklimaanlæg er dets energiforbrugsmønster. Mens standardkøretøjssystemer er afhængige af, at motoren fungerer, er parkeringsklimaanlæg designet til at blive brugt, når motoren er slukket, typisk afhængig af køretøjets batteri eller et uafhængigt strømsystem såsom solpaneler. Det betyder, at selv under lange parkeringsperioder kan føreren nyde kontinuerlig køling eller opvarmning uden at belaste motoren yderligere. Med hensyn til installationsplacering er parkeringsklimaanlægget normalt installeret i lastbilens soverum, hvilket er forskelligt fra den forreste integrerede position på det originale køretøjsklimaanlæg. De forskellige monteringspositioner gør parkeringsklimaanlæg til en fleksibel supplerende mulighed, der giver ekstra komfort især for chauffører, der skal parkere i længere tid.

1b750a006a2cda008fdbb298f327da3

Med hensyn til støjkontrol har parkeringsklimaanlæg også betydelige fordele. De er normalt designet til at være mere støjsvage, idet der tages højde for det faktum, at chauffører muligvis skal holde pauser, mens de parkerer. Dette er i modsætning til standard klimaanlæg, som kan være støjende, når motoren kører.

Colku Electric Co., Ltd. har mere end 30 års erfaring i køleindustrien. Produktets effektivitet og kølekapacitetG6 0 parkeringsklimaanlæg er også fokus for designet af parkeringsklimaanlægget. Kølekapaciteten på 2500W kan hjælpe chauffører med at opnå en perfekt køleoplevelse, selv når den omgivende temperatur er 43°C. Kan køre let, hvilket gør vigtig lastbilchaufførs sikkerhed og komfort nem. Det strømlinede design vil ikke tilføje yderligere modstand til bilen under kørslen. Fjernbetjening og mobiltelefon fjernbetjening er et højdepunkt ved dette produkt

4b7be2f459be98a930decbfc66d73b1

Selvom parkeringsklimaanlæg kræver yderligere installations- og vedligeholdelsesomkostninger, giver de hidtil uset komfort og bekvemmelighed til lange køreture og længere parkeringsperioder. Efterhånden som teknologien udvikler sig og fokus på førerens velvære øges, forventes parkeringsklimaanlæg at spille en stadig vigtigere rolle i fremtidige lastbildesigns.


Indlægstid: Jan-12-2024
Efterlad dig besked