Invitationsbrev til den 135. 2024 forårskantonmesse — Colku

Foshan Sanshui Colku Electrical Appliance Limited er glade for at kunne annoncere sin deltagelse i den kommende 135. Guangzhou Spring Canton Fair, som er planlagt fra 15. til 19. april 2024 på Guangzhou International Convention & Exhibition Centre.

Som en værdsat leder inden for køleapparater er Colku klar til at fremvise sine banebrydende produkter og teknologier til et globalt publikum.

Messe detaljer:

Showets navn: 2024 Guangzhou 135th Spring Canton Fair
Datoer: 15. til 19. april 2024
Standnummer: OMRÅDE B 1BP91/92 STANDNR.
Colkus stand, placeret på stand nr. 1BP91/92 i område B, vil være en vigtig destination for besøgende, der er interesserede i at udforske de nyeste trends og innovationer i køleindustrien. Bakket op af robuste R&D-kapaciteter og over tre årtiers brancheerfaring, er Colku parat til at løfte sløret for sine seneste resultater, herunder state-of-the-art lastbilparkeringsklimaanlæg, udendørs campingkøleskab og specialiseret RV klimaanlæg.

Invitation:
Vi inviterer dig varmt til at besøge vores stand på den 135. Spring Canton Fair for at opleve den innovation og kvalitet, der definerer vores produkter. Denne begivenhed er en enestående mulighed for dem, der er engageret i køleindustrien og dem, der er ivrige efter at opdage forkant med teknologiske fremskridt.

For yderligere information, kontakt venligst [Facebook@ColkuElectricAppliance Ltd.] eller besøg vores hjemmeside på [/].


Posttid: Mar-06-2024
Efterlad dig besked